IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Forum rules

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
avatarAteyo
━ Administrator ━
━ Packmember ━
2459

BerichtOnderwerp: Forum rules   zo mei 15, 2016 1:14 am

GENERAL
Iedereen op dit forum is gelijk, heeft dus dezelfde rechten als een ander en wordt gelijk behandeld. Er is dus geen sprake van discriminatie, racisme of pesten. Er wordt dan ook hard opgetreden tegen degene die hier geen gehoor aan geeft.

Je account naam is ook de naam die je character draagt. Vreemde tekens mogen niet onnodig in een accountnaam worden gebruikt, tenzij dit echt noodzakelijk is. Ook al is de naam die je wilt gebruiken al in gebruik, ga dan geen gelijksoortige naam aanmaken. Daarnaast is een ongepaste naam (voornamelijk 18+) niet toegestaan.

Er is één character per account, daarnaast mag je wel meerdere (dubbel) accounts aanmaken.

In de Out Of Character en in de RPG omgeving reageert iedereen in normale Nederlandse of Engelse zinnen. Er is dus geen sprake van spam, tenzij er speciale omgevingen aangemaakt zijn waar dit wel mag.

Mocht er ongeoorloofd informatie op je profiel, in je topic of in je post staan, wordt dit verwijderd. Daarnaast mag informatie dat een forum ontregelt aangepast worden tot dit niet meer het geval is.

BEHAVIOR
Geen gedrag die past bij een administrator of een moderator als je daar de rechten niet voor hebt, daarvoor is namelijk een speciaal team voor. Mocht je iets willen melden, er zijn speciale "report" functies hiervoor.

Gedraag je zoals je bent en probeer ook geen ruzie uit te lokken, het forum is namelijk voor de ontspanning en niet voor ander vreemd of raar gedrag.

Het hacken van andermans account doen we niet! Als je toestemming hebt van de eigenaar van het account, dan is dit op verantwoording van deze persoon.

Teamleden worden op geen enkele manier door anderen gedwongen tot iets uit te voeren op het forum.

Seksueel getinte berichten worden niet getolereerd als dit niet van toepassing is.

GRAPHICS
Een avatar is verplicht een grote van 220 x 320 pixels te houden. Het wordt dan wel vergroot of verkleint naar dit formaat, toch is het fijner om je aan deze afmetingen te houden.

Een avatar heeft ook de eis, dat de afbeelding die gebruikt wordt te maken heeft met het onderwerp van het forum. In dit geval heeft een afbeelding te maken met een real life persoon in een Na'vi Avatar wereld.

Mocht je een acteur, artiest of een ander bekend iemand gebruiken, dan kan er gebruik gemaakt worden van het "face claim" topic om dit op jouw naam vast te laten leggen.

Een onderschrift is niet verplicht, toch is er ook hier een maximale afmeting voor. Dit is namelijk 600 x 300 pixels om te voorkomen dat het forum uit balans raakt. Overigens hoeft een onderschrift niets met het character te maken hebben.

RPG
Houd je posts bij het juiste account. Het is niet erg als dit een keer mis gaat, maar laat dit niet te vaak voorkomen. Laat ook met elk account minimaal 24 uur tussen een voorgaande post van je eigen account zitten.

Mature content is toegestaan, mits er een [MC] code in de topic title aangegeven staat.

Het uitvoeren van powerplay, godmodding of het beslissen van een ingrijpende situatie voor een andere character is niet zonder toestemming van een ander. Zet dit dan ook duidelijk in het topic dat je toestemming hebt wil je dit doen.

Als je een character dood laat gaan, betekend dit dat de character 25% overlevingskans heeft, mocht je beroep doen op Eywa via de Tree of Souls.

Houd relaties, voortplanting en het laten opgroeien van kinderen realistisch. Overhaast geen beslissingen en doe het vooral rustig aan.


Jeon Jungkook

Live your life. It's yours anyways.
Don't try too hard. It's okay to be a loser.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://jiyong.forumactie.com
 
Forum rules
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Jiyong :: General :: Rules & Information-
Ga naar: